download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Grizl predstavljajo video za skladbo Dotik je dovolj

Skupina Grizl predstavlja novi single Dotik je dovolj ob izdaji svojega prvenca 17 mečev! Izdajo novega singla pa so tudi že pospremili z novim videospotom! Video je posnet v stilu starih filmskih posnetkov, Grizl pa se sprehodijo od opuščenih industrijskih hal do sončnega vzhoda med puščavskim peskom.
Fantje se poznajo že dolgo časa in so skupaj igrali v drugih zasedbah, pred kakšnim letom pa so se odločili, da pod svežim imenom Grizl skupaj ustvarijo material za novo ploščo. Skupino tako sestavljajo izkušeni glasbeniki: Tomi Gregel – bas, Ivica Gregel – bobni, Matjaž Predanič – klaviature in Zoran Zlatič, kot glavni vokal in kitara. V glasbi skupine Grizl se čutijo vplivi vseh obdobij rock glasbe in glasbe od 60. let pa do danes. Novi album 17 mečev so fantje posneli kar v prostoru v katerem vadijo. "To je bila čudovita izkušnja. Nismo bili časovno omejeni, bolj smo se posvetili iskanju dobrega zvoka. Album je nastajal v pozitivnem vzdušju. Mislim, da se to tudi čuti." je o nastajanju albuma povedal pevec Zoran Zlatič. Skladbe na novem albumu pa se predvsem dotikajo večnih tem življenja in svobode, nujnosti tako dobrih kot slabih življenjskih izkušenj ter o tem, da je včasih potrebno postaviti razum na drugo mesto in občutke na prvo. Dotik je dovolj je že drugi single z novega albuma, prvi single Lovec in plen pa je doživel zelo pozitiven sprejem pri občinstvu.
 
Dotik je dovolj govori o življenjskih rutinah, v katere nas spravlja današnji tempo življenja, ko ljudje ne razmišljajo več o bistvenih, ampak le površinskih stvareh ter postajajo odtujeni, iskren dotik pa lahko to spremeni. V novem letu bodo Grizl predvsem predstavljali svoj novi album 17 mečev, zelo pa jih veseli, ko se njihova glasba in besedila dotaknejo poslušalcev in dobijo po koncertih spodbuden komentar ali kompliment od občinstva.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav