download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Hex z videospotom za skladbo Fighters for the sun

Glasbena skupina Hex predstavlja nov videospot za skladbo Fighters for the sun.
Hex se po več nastopih, tako doma kot izven meja, vračajo s svojo novo izdajo Fighters For The Sun. Kot predskupina Skindred (UK) so nastopili na Lent festivalu v Mariboru. Eden najbolj odmevnih pa je zagotovo nastop na glavnem odru Warrior's dance festival v Beogradu, kjer so bili predskupina The Prodigy, Skrillexa in drugim eminentnim imenom v svojem žanru.
 
Elektronski glasbeniki, ki strogo prisegajo na rock'n'roll, rap in punk elemente v svojem ustvarjanju, so nazadnje izdali svoj prvenec Elektromonster lani spomladi. 
 
Na pravkar izdanem EP-ju je moč med drugim slišati drum’n’bass skladbo z dodatnimi elementi reggea, dubstep skladbo, ki je bila narejena izrecno za nastop na Warrior’s Dance Festivalu v Beogradu, ter nekoliko bolj melodičen komad, ki ga je skupina naredila v sodelovanju z vse bolj priljubljenim dubstep DJ-em in producentom na obali - DJ Clinkzom (aka CLZ).

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav