download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Hulahoop predstavljajo video za singel Kozmočud

Neobičajni Hulahoop so za svojo najnovejšo pesem Kozmočud posneli videospot, ki nam razkriva ozadje zgodbe pesmi. V njem nas popeljejo v odštekano igrano-animirano atrakcijo, kjer grizejo prepovedane sadeže ter se spogledujejo z nesramnimi Nezemljani. Končno nam ponudijo tudi odgovor na najpogosteje zastavljeno vprašanje "kdo je njihov peti član, leseni saksofonist Engelbert?". Odgovor je preprosto nepričakovan, kar je točno to, kar pričakujemo od nepredvidljivih Hulahoop-ov.
Prav tako nas ne preseneča, da so se videospota lotili kar sami, saj je animacijo, režijo in montažo prevzela klaviaturistka Monika Klobčar, diplomantka ALUO. Snemanje je potekalo na Inštitutu in akademiji za multimedije s snemalcema Manco Sršen in Jernejem Čemasom.
 
Skupina Hulahoop, ki jo sestavljajo Eva Traven (vokal), Monika Klobčar (klaviature), Marko Klobčar (bas kitara) in Anže Burja (bobni), postaja vse bolj priljubljena tudi na odrih. Nabito poln Orto Bar ob njihovi premieri videospota je to samo potrdil. Ko so odlični JohnDoe ogreli prisotne, se je občinstvo prepustilo Hulahoopovem nezemeljskem funky-hard-popu in za dobro uro z njimi pobegnilo v vesolje. 
 
Hulahoop so prepričljivi zmagovalci lanskega Šourocka. Prav tako ste jih lahko zasledili na lanskoletnem Lentu, Lampiončkih, KKŠ Summer Festu, Noči v Bitnjah, Kamfestu ter tudi v tujini. 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav