download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Icarus Down z videospotom za skladbo Youth and The Claw

Icarus Down najavljamo izzid novega singla in videa za pesem – Youth and The Claw.
Skupina je za video skladbe poskrbela sama, kot pa je povedal basist Domen Učakar, so pri tem skušali ujeti estetiko med svetlobo in temo, ter pokazati performans spot na čimbolj svež način. Ob tem še dodaja: "Single smo posneli, zmiksali in masterizirali sami, največji del pri tem pa je opravil bobnar Jaka Tavš. Sam komad je nova smernica v delu Icarus Down. Želeli smo ohraniti ostrino in maso zvoka ter se stilsko preroditi in izkoristiti žametnost Tomaževega vokala, ki je nadomestil prejšnjega pevca."
Icarus Down predstavljajo izzid novega videa za pesem Youth and The Claw.

Skupina je za video skladbe poskrbela sama, kot pa je povedal basist Domen Učakar, so pri tem skušali ujeti estetiko med svetlobo in temo, ter pokazati performans spot na čimbolj svež način. Ob tem še dodaja: "Singel smo posneli, zmiksali in masterizirali sami, največji del pri tem pa je opravil bobnar Jaka Tavš. Sam komad je nova smernica v delu Icarus Down. Želeli smo ohraniti ostrino in maso zvoka ter se stilsko preroditi in izkoristiti žametnost Tomaževega vokala, ki je nadomestil prejšnjega pevca."

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav