download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Ivana Honsić z videospotom za skladbo Rdeča nit

Ivana Honsić vsekakor ni neznano ime na slovenski glasbeni sceni. Julija je izdala svoj prvi singl, Rdeča nit, ki je na spletni bazi YouTube presegel skupno več kot 18.000 ogledov, zato pevkina odločitev, da bo posnela videospot, vsekakor ni nepričakovana. 
Mlada Ivana se je povezala z ustvarjalci Videoprodukcije UltraPogled, ki so se za lokacijo snemanja odločili kar za Ivanino rodno Ljubljano.
 
"Snemali smo na lepo, sončno nedeljo, ob Ljubljanici. Imeli smo se super, saj sem delala z mlado, a profesionalno ekipo. Preden smo začeli snemat, smo se odpravili najprej na kosilo v ljubljansko picerijo Foculus, kjer smo se pogovorili o vseh detajlih samega snemanja. Ekipa je bila zelo zagnana in željna dobrega končnega izdelka, zato smo se vsi potrudili maksimalno. Vesela sem, da je bila pri tem projektu prisotna tudi odlična kreatorka Jasmina Gregurič (Jessy Fashion Design), ki je poskrbela za mojo kostumografijo na snemanju samem. Vreme nam je bilo naklonjeno, dobre volje pa ni manjkalo. Za lepo skladbo sem si želela tudi lep spot, zato sem iskreno hvaležna podjetju UnikaToy iz Postojne, ki nam je podarila medvedke, ki jih vidite v videospotu. Le – ti medvedki so nekaj dni po snemanju samem, pristali v rokah otrok na hematooonkološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani, ki so se te manjše pozornosti zelo razveselili," nasmejano pove Ivana.
 
Na režiserskem stolčku je tokrat sedela Sara Šterman, sicer dijakinja 4. letnika dramsko gledališkega oddelka Gimnazije Nova Gorica, asistentka režije je bila Elin K. Ambroželj, prav tako dijakinja iste šole, za make-up je poskrbela Nina Vovk, za fotografskim objektivom je stala Daša Obid, za koordinacijo in organizacijo snemanja pa je poskrbel piarovec Jan Vehar.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav