download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Izšel je Nemirjev videospot za skladbo Dobri momci

Velenjski raper Damir Tadić - Nemir a.k.a. Tadija predstavlja svoj zadnji videospot iz njegovega solo prvenca (album Boj za Obstoj), in sicer za komad Dobri Momci.
Njegove nastope smo lahko spremljali po vseh večjih slovenskih mestih, kjer je raperskim navdušencem, predvsem pa svojim oboževalcem, predstavil svoje rime. Za kar pet komadov na svojem prvencu je posnel tudi videospote, in sicer  Boj za obstoj, Old skul MC, I am back in Replika. 
 
Skupaj z očetom založbe Wudisban Records, raperjem Mrigzom, je posnel nov, še peti videospot za komad Dobri momci, ki ga je ustvarila velenjska snemalna ekipa - Bekslam Media. V videospotu Nemir in Mrigo vklenjena rapata  na protestu in se zagovarjata, da sta t.i. dobra momca, ki se borita za pravico in boljši jutri.

V spotu sodeluje tudi novomeški raper Mirko Vorkapić. Navdih za spot so fantje našli v 3. mariborski vstaji v decembru 2012, katere so se tudi udeležili. Video je posvečen vsem protestnikom, ki so bili v mariborski vstaji priprti.
 
Nemir trenutno v sodelovanju z ostalimi člani Wudisban Records pripravlja nov projekt, ki pa trenutno ostaja še skrivnost. Več bo znanega že letošnjo jesen.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav