download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Jana Sen predstavlja video za skladbo To the blue sea

Jana Sen je za svojo pesem To the Blue sea posnela s Trkajem in Zlatkom namesto videospota skoraj muzikal.
Jana malo drugače. Odštekana, drugačna, v tujih krajih in jezikih. Svoj eksperiment To the Blue Sea pravi, da je razvijala skoraj dve leti. Eksperiment pa zato, ker bo to njena prva in verjetno zadnja pesem v angleščini in v takšnem stilu, saj je bilo snemanje pesmi in spota zaradi raznolikih etno delov zahteven projekt, v katerega je vključila ogromno sodelujočih in rekvizitov. Projekt je financirala sama in je za uresničitev svojih sanj kar nekaj časa varčevala.
 
Jana je drugače bolj znana kot avtorica, pevka in producentka umirjenih ljubezenskih in družbeno kritičnih pesmi v slovenskem jeziku. O svojem malo drugačnem izdelku, pravi še: »Moja nova pesem bi znala tiste, ki me poznajo, šokirati oz. presenetiti, ker do sedaj nisem delala takšnih pesmi in ker me nihče ni navajen v takšnih vlogah. Želela sem narediti veselo, smešno in svetovno angleško pesem, ob kateri bi se vsi sprostili in zabavali. Z njo želim v teh časih pričarati kakšen nasmeh več.
 
Videospot je Jana izdelala v sodelovanju z  režiserjem Dejanom Baboškom in njegovo ekipo. Na snemanju spota so ji poleg Zlatkota in Trkaja pomagali in v spotu igrali prijatelji, znanci, sorodniki in plesni center Buba. Naličila jo je make-up artistka Nastja Vodenik. Za kratko animacijo v spotu je poskrbel priznani animator Dušan Kastelic.
 
Janino idejo za pesem so ji pomagali zvočno udejanjiti izvrstni glasbeniki, med drugimi Tadej Košir, Jernej Kržič in Tomaž Rebernak. Za zvočno podobo so poskrbeli tudi Matej Grginič,  Gregor Zemljič in Uroš Bon. 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav