download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Joko Ono z videospotom Konec napoveduje album

Hardcore-punk zasedba Joko Ono z videospotom za skladbo Konec napoveduje prvenec. Hitri ritmi, podivjane kitare in kričeč vokal se tokrat prek recikliranega besedila Bojana Tomažiča iz benda Center za dehumanizacijo (CZD) združijo v eno. Besedilo je po desetletjih še vedno aktualno, reinterpretirano skozi surovo, energično in udarno glasbo z brezkompromisnim vokalom.
Prvi singl, s prihajajoče male plošče, naslovljen "Konec" je vizualno zajel in obdelal  Luka Jenko, posnet pa je bil v živo na koncertu zasedbe, v baru BiKoFe v ljubljani.
Istoimenski prvenec izzide naslednje leto.
Hardcore-punk zasedba Joko Ono z videospotom za skladbo Konec napoveduje prvenec. Hitri ritmi, podivjane kitare in kričeč vokal se tokrat prek recikliranega besedila Bojana Tomažiča iz benda Center za dehumanizacijo (CZD) združijo v eno.
Besedilo je po desetletjih še vedno aktualno, reinterpretirano skozi surovo, energično in udarno glasbo z brezkompromisnim vokalom. 

Prvi singel, s prihajajoče male plošče, naslovljen Konec je vizualno zajel in obdelal  Luka Jenko, posnet pa je bil v živo na koncertu zasedbe, v baru BiKoFe v ljubljani.

Istoimenski prvenec izzide naslednje leto.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav