download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Katarina Mala v videospotu za skladbo Znucala

Le nekaj dni zatem, ko je poslušalcem predstavila svoj novi singel nucana, katarina Mala na ogled postavlja tudi pripadajoči video spot. Režijo je tokrat primerno vsebini prepustila ženskim rokam, natančneje izjemni Dafne Jemeršič, snemanje pa so s svojimi vlogami popestrile tudi Tea, Taja, Lara in Laura iz plesne šole Jay Dance Studio. 
In kaj je o nastajanju spota povedala katarina Mala sama? "Sam proces priprave na video je bil zame tako kot organizacija velike zabave; kot gostitelj se vedno počutiš odgovornega za vse detajle. Enako je s pripravami na snemanje videa. Sodelovanje z Dafne Jemeršič je bilo izjemno. Je profesionalna in polna idej, prilagodljiva in res neutrudljiva. Delali smo 14 ur, brez prestanka, zato lahko rečem le, da smo bili po celodnevnem snemanju, ki se je zavleklo pozno v noč, vsi pošteno znucani", je še dodala simpatična Ljubljančanka, ki bo s svojimi domiselnimi projekti več kot očitno popestrila tudi letošnje poletje.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav