download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Katrinas v videu za skladbo Funky beat

Katrinas so v sodelovanju z avstralsko pevko Cherie Lucas pred prvomajskimi prazniki predstavile novo skladbo, Funky Beat. Potem ko so si privoščile krajši oddih na morju, se v poletje podajajo še z novim videospotom. 
Za režijo je poskrbel glasbeni kolega, basist Matej Sušnik, snemanje pa je potekalo v znanem frizerskem salonu v Domžalah. Koreograf je bil kar Rok Golob, ki je sicer avtor skladbe, ideja za videospot pa se je porodila Cherie, s katero Katrinas prijateljujejo že vrsto let. "Ekipa frizerjev v salonu je bila fenomenalna, saj so bili vsi pripravljeni plesat. Še posebej pa smo hvaležne sosedom frizerskega salona, saj so morali pozno v noč poslušati nabijanje bobnov," so povedala dekleta.
 
Sedaj pa so pred njimi novi izzivi. Že pred prazniki so z Godbo Domžale posnele dve svoji uspešnici, Letim in Zelen Žafran, ki bosta izšli na zgoščenki ob 130-letnici Godbe Domžale. Prav tako pa se veselijo delovnega poletja, saj imajo pred seboj kar nekaj nastopov na poletnih festivalih v različnih zasedbah, od čisto akustičnih do nastopov z big bendom. Čaka jih še snemanje novega poletnega singla.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav