download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

King foo v videu za skladbo Hot

Čisto vroči iz Foo-peči je single HOT!, za katerega so posneli igriv, nebeško-peklenski videospot, pod režisersko in snemalsko taktirko so-člana Mateja Sušnika. 
Tema skladbe je vročina, strast. Urška se je zaradi tega znašla pred zagovorom v tako nebesih kot peklu. 
 
Najprej je v plamenih, obkrožena z zmaji. Nato v nebesih, obkrožena z metuljčki in angelskimi elementi - ob tem pa mirno obvladuje sicer nevarno kačo. 
 
Rok Golob, Peter Hudnik in Matej Sušnik so se odlično znašli v vlogi komisije angelov in peklenščkov. Zaključek zagovora je v King Foo elementu – na odru, kjer vse premaga glasba in divja energija. 
 
V videospotu je igrala tudi prava kača - piton. Žival med snemanjem ni bila poškodovana. Tega ne moremo trditi za režiserja – Sushija je namreč piton takoj po zadnjem končanem prizoru ugriznil v prst. Očitno je šlo za upor nad prenehanjem snemanja v Urškinem objemu pod toplimi studijskimi lučmi, so se pošalili Kingfoo-jevci. Sushi je potrdil, da je s prstom vse v redu in da brez panike. 
  
Režiral in snemal je Matej Sušnik - Sushi; kadar je sam skočil pred kamero, so ga nadomeščali Max Petač in Andrež Poje. 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav