download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Kisik Jerneja Zorana v videospotu

Jernej Zoran, novomeški kitarist in nekdanji član Društva mrtvih pesnikov, je lani pri založbi Menart izdal drugi samostojni album Stratosfera, ki ga je pospremil s štirimi zelo uspešnimi singli, ki so v tem času postali stalnica radijskih in televizijskih postaj (Poljubi me, Tisočletja, Vegas, Vse ti dam).

Jernej nam tokrat ponuja predelavo svoje skladbe Kisik, ki jo je sicer posnel z DMP-ji za album Vojna in mir, leta 2008 pa je izšla tudi kot singel.

Kisik (2013) je Jernej Zoran posnel v novomeških studiih Lalland in RSL, pri snemanju pa so sodelovali Lara Poreber (vokal), Sebastjan Podlesnik (bas), Jernej Šuštaršič (klaviature) in Miha Recelj (bobni) – to je sicer Jernejeva spremljevalna koncertna zasedba Ministrstvo resnice. Komad je zmiksal Tomaž Maras, Jernej pa je odigral kitare in se pod skladbo podpisal tudi kot producent. Za mastering so poskrbeli v legendarnem londonskem studiu Abbey Road.

Hkrati s singlom nam Jernej ponuja tudi že videospot v režiji Roberta Dvorška.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav