download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Ledeni Denile in Ivana Honsič v videu za singel En lajf

Ljubljančan, Ledeni Denile, ki je prvi zatresel slovensko trap sceno, se po singlu Peit dol niži, za katerega je posnel provokativen videospot, vrača z novo pesmijo. 
Tokrat je združil moči z udeleženko šova Slovenija ima talent Ivano Honsić. Ledeni Denile je za novi glasbeni projekt izbral mlado pevko z izjemnim vokalom Ivano Honsić, ki jo je Slovenija dobro spoznala v televizijskem šovu Slovenija ima talent.
 
Ivana je po finalni oddaji predstavila že svoj debitantski singel Rdeča nit, za katerega je posnela tudi videospot. Ledeni Denile in Ivana sta se spoznala preko skupnih prijateljev. Kmalu je Ledeni Denile po poslušanju Ivaninega vokala prišel na idejo o sodelovanju. Tako je nastala nova pesem En lajf z globokim sporočilom v klasičnem hip hop ritmu in v prijetni melodiji. Pesem govori o vsakodnevnih borbah, ohranjanju upanja, spremembah, ki jih moramo sprejeti in o volji do življenja.
 
Ledeni Denile je o sodelovanju z mlado Ivano povedal naslednje: "Jaz sem položil rime, Ivana pa je odlično odpela!"
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav