download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

LokalPatrioti v videu za skladbo Romantika

Skupina LokalPatrioti prihaja iz Žirov in okolice. Pod tem imenom skupina ustvarja že dobri dve leti. Pred tem je skupina nosila ime Lintvern, katero je ponazarjal mit o zmaju, ki po pripovedkah prebiva v hribu zraven Žirov. 
Skupina je pod tem imenom delovala dvajset let. Izdali so tudi dve plošči. Prvo z naslovom Lintvern, ki je nastala v sodelovanju s kantavtorjem Adijem Smolarjem in je izšla pri založbi Menart, druga pa je nastala v lastni režiji z lastnimi besedili in aranžmaji.
 
Za jubilejnih 20 let je skupina posnela tudi dokumentarni film. Leta 2011 pa je prišlo do nekaterih sprememb in spremembe so zahtevale tudi preimenovanje skupine. Tako so si nadeli ime LokalPatrioti pod katerim ustvarjajo dalje.
 
V teh dneh je skupina izdala svoj prvi singel z naslovom Romantika za katerega so posneli tudi videospot. Način in stil izvajanja glasbe je skorajda isti. Stremijo k jasnim zvokom kitar in seveda večglasnemu petju.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav