download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Low Peak Charlie v videu za skladbo Hrošč Kebr

Skupina Low peak Charlie predstavlja nov videospot za skladbo Hrosch Kebr iz njihovega prvenca Kdo bo komu. Letos pozimi so se potepali po manjših in večjih slovenskih klubih od Idrije do Ormoža, Novega mesta in rodne Primorske. 
Snemanje je potekalo od Istre preko Krasa do Ljubljane. Zgodba prikazuje tri prijatelje, ki se odpravijo na  koncert Low peak Charlijev.
"Niso ravno največji frajerji, kvečjemu povprečni, malo nerodni, zadržani s puncami, ampak so na misiji, da bojo tisti dan zažurali na polno. Seveda neuspešno. Davor, Matej in Gregor so naši kolegi. Večkrat smo feštali skupaj. Ko smo videli njihove posnetke istrske savne in jacuzzyja, smo takoj rekli, da jih moramo imeti v našem spotu. Tudi ostali igralci so naši prijatelji. Peka smo celo pobrali, ko se je peljal mimo med snemanjem kadra na avtobusni postaji." Video je bil posnet z Majo Andlovic in Domnom Ožbotom iz Jocohud prodakšn, ki sta posnela že Charlijev prvi videospot za skladbo Dol Vas dam. Posnetki koncerta so vzeti iz lanske predstavitve plošče v klubu Channel Zero na Metelkovi. 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav