download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Magnifico in Luz Casal v singlu Madrugadas

Pred premiero dolgo pričakovanega filma  Montevideo, vidimo se v beograjskem Sava centru, naš uspešen "export import" glasbenik Magnifico predstavlja videospot za pesem Madrugadas, ki jo je odpel skupaj z grammyjevo nagrajenko, Luz Casal.
Videospot je poleg izsekov iz filma sestavljen tudi iz koncertnega nastopa v ljubljanskem hramu kulture, ki ga je z obiskom počastila španska diva Luz Casal.
 
V videu vidimo ameriškega filmskega zvezdnika Armanda Asantea, večkratnega nominiranca za zlati globus ter emmyjevega nagrajenca, ki je tudi zaigral Montevideo, vidimo se in se bo soigralcem pridružil na nocojšnji premieri filma v katerem nastopa tudi Branko Đurić – Đuro.
 
Za prvi del filma Montevideo, je Magnifico ustvaril že skoraj ponarodelo pesem Pukni zoro, za drugi del filma pa je prepustil Luz Casal, da napiše besedilo. Ob poslušanju čudovite melodije  je takoj začutila pesem in je izrazila željo, da jo sama ubesedi. Takoj je nastala Madrugadas.
 
Pesem je del uspešnega albuma s filmsko glasbo, ki je navdušila tudi beograjsko filharmonijo in je odkupila Magnificove note. Te bodo predstavljene že na jutrišnjem novoletnem koncertu.
 
Tako glasba kot prvi del filma Montevideo sta bila odlično sprejeta v Srbiji kot v celotni regiji, zato ne preseneča dejstvo, da so Magnificovo glasbo mnogi vzeli za svojo. Magnifico je povabilo režiserja Dragana Bjelogrliča vzel resno, ko je rekel: "Naredi nekaj novega, ampak mora zveneti, da je staro in da bo hit." Tako so poleg uspešnice Pukni zoro, nastale Samo malo, Bum bum,  in druge uspešnice iz  Montevideo, Bog te video, ki jih je posnel z orkestrom srbske vojske Stanislav Binićki.
 
Magnifico bo marca ponovno obiskal Beograd zaradi velikega koncerta, na katerem se mu bo pridružila pevka s čutnim glasom, Luz Casal.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav