download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Manche & Rale & Armani v videu za skladbo Ove godine

Pesem Ove godine je nastala čisto spontano ob skupnem druženju v studiju prijateljev Mancheta, Raleta in Armanija. Skupaj sodelujejo že od samega začetka glasbenega ustvarjanja in pravijo, da je njihov delež pri ustvarjanju pesmi popolnoma enakovreden, saj je  vsak prispeval svoj delež. 
Manche je napisal besedilo pesmi in naredil aranžma, Rale je pesem fenomenalno odpel, ter pesem tudi uglasbil, Armani pa je prispeval svoj izjemen vokal. Manche je še dodal, da še ni naletel na boljšega in bolj idejno sposobnega glasbenika kot je prav Rale, ki ne da ima samo izjemen vokal,  je tudi glasbeno izobražen in zelo sposoben glasbenik, s katerim je prav lahko delati. Fantje so dodali, da glasbo delajo s srcem in za ljudi, zato so se ravno zaradi tega odločili za trendovsko poletno pesem, ki gre z lahkoto v uho in je hit na vsaki zabavi. Pesem je bila posneta v studio Apollo, producent pesmi pa je bil Željko Mladenović.
 
Manche, Rale in Armani so za pesem posneli  tudi videospot, v katerem se najde za vsakega nekaj od gole kože do lepe romantične zgodbe. Manche je odlično odigral glavno vlogo v spotu in sicer fanta, katerega zapusti dekle, on pa želi preboleti izgubo tako, da v svoji hiši z bazenom organizira pool party s prijatelji in atraktivnimi dekleti...
 
Seveda spot ne bi bil tako zanimiv brez deklet, ki so v njem nastopale. Za casting je poskrbela znana voditeljica in zajčica Amanda Šabić, v spotu pa so poleg nje igrale še Patricija Bezek, Anja Jenko, Samanta Šabić, Maja Rajšter, Vanja Knežević Sošić in Katja Mihelčič.
 
Spot je delo video produkcije Fame & Flame Pictures. Za režijo in scenarij je poskrbel Robert Hedzet, ki je znan po tem, da zna iz vsake pesmi narediti zgodbo, ki gledalca drži v napetem pričakovanju prav do konca, direktor fotografije je bil David Burk, za make-up  je poskrbela znana maskerka Petra Fröhlich,  za styling glasbenikov pa odlična stilistka in modna oblikovalka Slavka Pajk iz studia Pajk & Pajk. 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav