download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Manuella Brečko predstavlja video za skladbo Zadnji ples

Manuella Brečko predstavlja video za skladbo Zadnji ples
Foto: Tibor Golob
Manuella Brečko po skladbah Il Futuro in Inferno predstavlja novo skladbo Zadnji ples. Tokrat se je Manuella obdala z nostalgičnimi baladnimi zvoki in zapela skladbo, ki bo marsikomu segla pod kožo in direktno v srce. Glasbo je napisal Marjan Hvala, besedilo Iztok Melanšek, aranžma pa je delo Boštjana Grabnarja. 
Zadnji ples je zgodba dveh zaljubljenih sorodnih duš, Manuella pa je spot posnela v Portorožu, na jahti Surubim, ki ima neverjetno zgodovino, saj so se na njej zvrstilo že obilo svetovno znanih imen, kot so operni pevci, celo Maria Callas in Luciano Pavarotti, na njej je bil Slobodan Milošević, legenda pa pravi, da sta se na tej barki zaročila tudi Tito in Jovanka Broz. "Snemati je bilo en sam užitek, saj je ekipa pod vodstvom režiserke Tine Istenič ujela čisto zadnji dan poletja, ki je minil brez enega samega oblaka”, nam je zaupala pevka, ki je na čudoviti jahti, ki ima močno pozitivno dušo, uživala kot na najboljšem možnem dopustu. 
 
Manuella je takoj po festivalu Slovenska popevka, kjer jo je slovensko občinstvo uvrstilo s skladbo Zadnji ples na neverjetno peto mesto, sama pa je blestela v kreaciji odličnega kreatorja Davida Hojnika, DH Fashion, že odletela na nastope v Nemčijo, nato pa jo čakajo še koncerti na Češkem.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav