download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Martina Majerle predstavlja videospot za skladbo Luna nad obalo

Martino Majerle, ki prihaja iz Opatije, smo do sedaj poznali predvsem kot spremljevalno pevko znanih hrvaških zvezd (Severina, Massimo, Tony Cetinski ...). Nastopala je na Porinih, Dori, na showu Zvezde pojejo in seveda na festivalih, kot so Melodije Istre in Kvarnera. Kar šestkrat je nastopila na Eurosongu: kot spremljevalna pevka (od tega kar štirikrat za Slovenijo) ter kot glavna vokalistka, ki je Slovenijo zastopala na Eurosongu leta 2009 v zasedbi Quartissimo.
Martina se tokrat predstavlja s skladbo Luna nad obalo. Skladbi je dodala novo, retro preobleko. Luna nad obalo ni Martinina prva skladba v slovenščini, saj sta lansko leto skupaj z Daretom Kauričem posnela prelepo balado Čokolada in vanilija. Takrat se je Daretu porodila ideja, da bi skladbo Luna nad obalo, ki jo je zavil v retro stil iz začetka 60-ih let prejšnjega stoletja, ponudil prav Martini. Martini je bila priredba všeč in tako je pred vami nova verzija priljubljene skladbe'Luna nad obalo, ki je bila, mimogrede, leta 2004 izbrana za največkrat predvajano skladbo na radijskih postajah v Sloveniji.
 
Pri nastajanju skladbe je sodelovalo kar nekaj preverjenih glasbenikov: za bobne je poskrbel Iztok Turk, za bas kitaro Dare Kaurič. Kitare so preigravali Dejan Dimec, Miha Gorše in Ivan Mirković – Bamby, klaviature Miha Gorše in Vladimir Graić, vibrafon Goran German, violino Lazaro Amed Hierrezuelo in saksofon Reno Čibej. Skladba je bila posneta na več lokacijah (Idrija, Ljubljana, Beograd), končni mix pa je delo Iztoka Turka.
 
Skladba Luna nad obalo ima tudi že video podobo v režiji Janija Pavca, ki je ustvaril poleten, nagajiv videospot, posnet v Opatiji in v ljubljanskem Gas Stationu. Videospot je nekakšen poklon preteklemu poletju. Martini družbo v spotu dela Jan Vončina, državni prvak v skokih z višin (Mostar, Most Na Soči, Kanal ...), v spotu pa pokaže tudi enega od svojih slovitih skokov.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav