download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

MC-ja Drill in Burke s skladbo Balada hazarderja predstavljata novi album

Vroča MC-ja z obale, Drill in Burke, sta tik pred novim letom izdala svoj prvi skupni izdelek Liquid Smoke.
Liquid smoke je fiktivna, nalezljiva substanca, ki se po besedah avtorjev zvokovno konzumira in povzroča blagodejne učinke. Od njunih dosedanjih projektov se ta album razlikuje po tem, da je bolj dinamičen, konceptualen, na trenutke humorističen, a hkrati surov in primaren. Dotaknila sta se tudi do sedaj še neomenjenih tematik v slovenskem rapu in po svoje prilagodila svoje stile, tako da je na koncu nastal popolnoma drugačen zvok, kot sta ga bila vajena. K sodelovanju sta želela povabiti čim več mladih in neuveljavljenih producentov, kar jima je tudi uspelo. Do sodelovanja med Drillom in Burkom je prišlo, ker sta že pred tem skupaj nastopala in tudi sodelovala na raznih skupnih projektih. Poznata se že več kot deset let in lahko bi se reklo, da sta našla skupno besedo. 
 
Od producentov sta na albumu gostila Emilja AC-ja, Roberta Peršaka, Martina Praprotnika, Gheta ter LoopZillo. Vokale so posneli še Sajkoslav, Luknje v sistemu in Smoke Mardeljano iz Beograda, medtem ko je za scratche poskrbel Sunny Sun. Na albumu, ki je izšel pod okriljem založbe Wudisban records, je trinajst avtorskih skladb, ki jih je miksal in masteriziral Benjamin Shock. 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav