download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Mi2 v videospotu Hči vaškega učitelja

Mi2 v videospotu Hči vaškega učitelja
Foto: Alan Orlic

Mi2-jevci so v leto 2014 stopili z novim videospotom Hči vaškega učitelja. Tretja skladba z njihove prihajajoče plošče je dobila vizualizacijo, ki je delo režiserja Rudija Urana. 

Prvo sodelovanje s skupino je prineslo kolaž zgodbe prve morilske balade v njihovi diskografiji in vzdušje razprodanih koncertov s konca preteklega leta. Hči vaškega učitelja so Mi2-jevci (Tone Kregar - Tonč, Jernej Dirnbek - Dimek, Egon Herman - Srajca, Robert Novak – Flik in Igor Peter Orač – Mali) predstavili ob koncu leta. Čeprav je skladba morilska balada, ki je podžanr balad, posebej dobro ga obvlada Nick Cave, so odzivi na njo vse prej kot takšni.

Kmalu po predstavitvi v javnosti je postala novost na mnogih lestvicah radijskih postaj po vsej Sloveniji. Skladba je tretji singel s prihajajočega albuma, po tem ko so lani že predstavili dve skladbi – Še en dan ter Vstati in obstati. Videospot za Hči vaškega učitelja je plod prvega sodelovanja z mariborskim režiserjem Rudijem Uranom, ki je do sedaj ustvarjal za Zorana Predina, Marka Groblerja, Buldožerje, Skaktus, Still Strangers, Lavender ...

Spot je nastal kot zbir podob, ki jih skupina nabira za svojo skorajšnjo častitljivo obletnico, in sprehoda po poteh hčere vaškega učitelja, ki jo je utelesila lanskoletna kraljica Slovenije Tajda Lah. Nekaj za podoživljanje spominov – na razprodani december 2013 in preteklost. 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav