download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Mitja Podlesnik v videu za skladbo Party generacija

Mitja Podlesnik  - mlad, a že prepoznaven obraz slovenske glasbene scene, ki se ga gotovo spomnite iz X Factorja in oddaje Je bella cesta, bo v letošnjem poletju gotovo navdušil mlado generacijo z novim hit singlom Party generacija.
Nov radijski singel Party generacijaje energična pop pesem, ki jo je Mitja skupaj z ekipo studia Pancho Production pripravil za letošnje poletje. Kot pri prvem singlu Totalno huda, je tudi tokrat soavtor glasbe, besedilo in aranžma pa sta prispevala izurjena glasbenika - Damjan Pančur, vodja avtorske ekipe Pancho Music Production, ter Nino - pevec in vsestranski glasbenik.
 
Mitja poleg petja z veseljem v roke prime kitaro, bas kitaro ali pa celo bobnarske palice. Glasbeno kilometrino si je nabiral že v okviru številnih šolskih prireditev, v srednješolskih letih pa je z gledališko skupino med drugim nastopil tudi v znameniti Royal Albert Hall v Londonu. Nekaj časa je prepeval tudi v različnih rock in pop-rock bandih, zdaj pa z novim singlom še bolj samozavestno in odločno prodira na sceno kot solist!
 
Kot predstavnik nove, mlade party generacije o kateri v novi pesmi prepeva, pa je mladi Mitja gotovo eden tistih, ki mislijo resno in delajo na dolgi rok. Za drugi singel je že posnel tudi videospot, ki si ga lahko ogledate na spodnji povezavi. Režiser je mladi umetnik Marko Maag, ki je že sodeloval z znanimi imeni, med drugim tudi z Neisho. 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav