download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Muff v videu za singel Uspavanka

Tik pred uradno promocijo enega najbolj pričakovanih in zaželenih domačih glasbenih izidov letošnjega leta Muff predstavljajo še videospot za aktualni singel Uspavanka. 
S čustvi nabita pesem je zahtevala tudi s čustvi nabito zgodbo. Ta prikazuje nemalokrat brutalen boj za življenje in njegovo minljivost. Videospot pa, tako kot pesem, gledalca nagovarja, da pogleda pod površje podob, kjer se skriva pravo sporočilo. 
 
Muff so za vizualizacijo Uspavanke še enkrat izbrali enega najbolj vročih slovenskih režiserjev glasbenih videospotov Predraga Rajčića – Perico, s katerim so že sodelovali pri snemanju spota za pesem Tvoje moje. Za razliko od takrat, pa je zasedba tokrat želela povedati zgodbo na sebi lasten način, saj je sodelovala tako pri pisanju scenarija kot režiji. 
 
Spot, katerega direktor fotografije je bil Vladan Janković, so snemali v stari Ljubljani in v Zagrebu. Med drugim tudi na trgu kralja Tomislava, kjer so posneli prizor, v katerem člani zasedbe v črnih oblačilih v vrsti hodijo okoli trga in mahajo s črnimi zastavami. Zaradi filmske ekipe je bil mimoidočim Zagrebčanom prizor sila nenavaden, saj je padlo kar nekaj zanimivih komentarjev. 
 
Uradna promocija prvenca Muff bo 15. novembra v ljubljanskem klubu Cirkus. Dogodek, ki ga nikakor ne gre zamuditi, saj nam ena najbolj kakovostnih koncertnih zasedb zagotovo pripravlja vroč večer!
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav