download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Naia Nox s prvim singlom in videospotom za skladbo All my life

Umetniško ime pripada učiteljici slovenskega jezika, ki se predstavlja z debitanskim singlom All My Life!
NAIA je marsikoga očarala že leta 1995, ko je zmagala v priljubljeni televizijski oddaji oddaji Karaoke okoli katere je vladalo evforično vzdušje. Le leto kasneje je ponovno stopila na oder Deje Mušič in v Celju ponovno zmagala.
 
Toda kljub veliki ljubezni do glasbe se je  odločila za študij slovenistike.  Pevsko kariero je dala na stran, vse do aprila 2013, ko se je skupaj z družino odpravila na križarjenje in se povsem ljubiteljsko prijavila na Costa Talent Show na Palma de Mallorci, kjer pa je pometla z vso konkurenco in si prislužila 1. mesto. Tam jo je opazil priznani slovenski glasbenik, Boštjan Konečnik, ki je v trenutku prepoznal njen talent. Teden kasneje ji je ponudil snemanje svoje avtorske skladbe skupaj s producentom Alešem Zibelnikom.

Ekipa je posnela tudi videospot, za katerega so izbrali kristalno morje in neokrnjeno naravo otoka Paga. Režiser spota je Jani Pavec.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav