download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Natalija Verboten in Domen Kumer v videospotu Tvoja mama

Natalija Verboten in Domen Kumer v videospotu Tvoja mama
Foto: Nejc Tomšič
Besedilo skladbe 'Tvoja mama' avtorjev Domna Kumra in Natke Geržina govori o ljubezni na prvi pogled, ki pa ni po volji njeni mami.  To je bil seveda povod za hudomušen scenarij, poln duhovitih prizorov – eden izmed njih je tudi hladen tuš, ki ga doživi Domen, ko namesto pod Natalijinim  vasuje pod napačnim, maminim oknom. ''Nazadnje smo potrebovali še župnika  in nahecali smo Dejana, mojega moža, da je dal piko na i šaljivemu spotu za to poskočno pesem,'' je priznala Natalija, ki je za vlogo neveste v tem videospotu oblekla poročno obleko Urše Drofenik.
''Snemanje na prelepem Krasu je bilo zelo zabavno,'' se strinjata nasmejana Štajerca. ''Ekipa se je zvijala od smeha, k temu sta poleg naju 'mladoporočencev' in 'duhovnika' pripomogla tudi, v vlogah 'Natalijine mame in očeta', najina dobra prijatelja Mira Skuhala in Iztok Harb, ki je v svoji cvetličarni Minka v Mariboru oblikoval poročni šopek. Upam, da bo v dobro voljo spravil tudi gledalce,'' razlaga Domen, ki je filmski 'da' dahnil v obleki Zara.
Besedilo skladbe Tvoja mama avtorjev Domna Kumra in Natke Geržina govori o ljubezni na prvi pogled, ki pa ni po volji njeni mami. To je bil seveda povod za hudomušen scenarij, poln duhovitih prizorov – eden izmed njih je tudi hladen tuš, ki ga doživi Domen, ko namesto pod Natalijinim  vasuje pod napačnim, maminim oknom.
"Nazadnje smo potrebovali še župnika  in nahecali smo Dejana, mojega moža, da je dal piko na i šaljivemu spotu za to poskočno pesem," je priznala Natalija, ki je za vlogo neveste v tem videospotu oblekla poročno obleko Urše Drofenik.

"Snemanje na prelepem Krasu je bilo zelo zabavno," se strinjata nasmejana Štajerca. "Ekipa se je zvijala od smeha, k temu sta poleg naju mladoporočencev in duhovnika pripomogla tudi, v vlogah Natalijine mame in očeta, najina dobra prijatelja Mira Skuhala in Iztok Harb, ki je v svoji cvetličarni Minka v Mariboru oblikoval poročni šopek. Upam, da bo v dobro voljo spravil tudi gledalce," razlaga Domen, ki je filmski 'da' dahnil v obleki Zara.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav