download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nino predstavlja video za singel A je vse OK?

Leto dni po izdaji prvenca Simfonija se mlad, vsestranski glasbenik Nino predstavlja s čisto novo, tokrat zelo minimalistično a sporočilno pesmijo & videospotom A je vse OK?
Čeprav je v letu dni od izdaje albuma nanizal kar 3 uspešne radijske single, mlad študent ljubljanske glasbene akademije ne počiva. Te dni v radijski eter pošilja svojo najbolj minimalistično pesem do zdaj. Balada A je vse ok? je v celoti posneta in odigrana v živo, zato gre gotovo za njegovo najbolj osebno-izpovedno glasbeno zgodbo do zdaj. Mlad pevec in pianist pa je za nov singel posnel že svoj 6. videospot, kjer se, tako kot v pesmi, pojavi sam s klavirjem. Brez odvečnega kiča in nepotrebnih efektov, preprosto in z iskreno, izpovedno zgodbo.
 
Videospot je bil posnet v Kulturnem domu v Velenju – v mestu Ninovega otroštva, na katerega ga vežejo zelo lepi spomini. Velenjski režiser Marko Maag, s katerim je že večkrat sodeloval in ki je nazadnje navdušil z odličnim spotom pevke Neishe, je tudi tokrat poskrbel, da je kamera ujela najlepše trenutke in tako pesmi z vizualizacijo dodal še piko na i.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav