download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nino v videu za skladbo Simfonija

Nino v videu za skladbo Simfonija
Foto: Tilyen Mucik
Potem, ko je pred dnevi v radijski eter poslal novo skladbo Simfonija, se mlad glasbenik tokrat predstavlja še z novim videospotom. Nino pa bo poleg novega videospota in pesmi, v začetku meseca septembra predstavil še svoj prvi album z istoimenskim naslovom – Simfonija.
Vsestranski glasbenik je tudi tokrat pri snemanju videospota sodeloval z ekipo režiserja Marka Maaga, ki je poskrbela za odlično zgodbo in ujela nekaj izjemnih prizorov v središču naše prelepe prestolnice. Snemanje je potekalo v  mesecu juliju, na enega izmed najbolj vročih dni tega poletja, a ekipa se je vseeno neizmerno zabavala:
 
"Snemali smo dobrih 13 ur, od zgodnjega jutra do poznega večera, brez konkretne pavze. Res je bil zelo vroč dan in snemati v takšni vročini ni enostavno, a vseeno smo se ob vsem dogajanju veliko nasmejali – v centru Ljubljane smo namreč snemali poročne prizore mladega para in množice turistov so ju oblegale, vsi so se želeli z njima fotografirati, jima čestitali…".
 
Glasbo in besedilo za pesem je kot vedno tudi tokrat napisal Nino sam, pri aranžmaju pa je sodeloval z Damjanom Pančurjem in Anžetom Rozmanom. Naslovna pesem istoimenskega albuma napoveduje izid Ninove prve studijske plošče, ki bo izšla v začetku meseca septembra.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav