download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nipke predstavlja video za singel Internet girl

Eden boljši slovenskih raperjev in soustvarjalcev hip hop scene pri nas, predstavlja nov videospota za singl Internet Girl.
Pesem se nahaja na odličnem debitanskem albumu Nipke, ki ga je priljubljen draveljčan napovedal z uspešnico Tko k je in predstavil na razprodanem koncertu v Orto baru.
 
Internet Girl je Nipketovo avtorska pesem, ki jo je produciral Damjan Jović, prikazuje pa zgodbo spoznavanja potencialnih partnerjev preko spletnih portalov. "Zgodba prikazuje posameznika, ki lahko preko virtualne komunikacije ustvari imaginarni odnos o katerem hrepeni in goji ideale v upanju, da je ali bo še našel sorodno dušo.I je o zgodbi povedal njen avtor, ki v videospotu tudi sodeluje kot glavni igralec. Ob koncu videospota pa je gledalec prepuščen lastni interpretaciji. Gre za novo ljubezen ali zgolj iskanje pozornosti?
 
Zakaj so se ustvarjalci dotaknili prav zgodbe o spoznavnju partnerja na spletu, so nam povedali: "V poplavi aplikacij, ki nam vsakodnevno pomagajo ali olajšajo delo  je povsem normalno, da vedno več ljudi uporablja internet za zmenkarije. Glede na tempo življenja  je povsem sprejemljivo, da je spletni kontakt eden od načinov in v tem ni nič slabega, kot se še vedno drži negativen prizvok tovrstnega spoznavanja. Nenazadnje veliko število profilov na posameznih portalih priča o velikem interesu."

 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav