download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nov video za skladbo Zadnje upanje predstavlja Nino

NINO mlad glasbenik – pevec, pianist, glasbeni avtor, producent in bodoči profesor glasbe, predstavlja nov videospot, in sicer za skladbo Zadnje upanje.

Singel Zadnje upanje opisuje življenjsko zgodbo razočaranja, žalosti, bolečine, a vseeno nosi pozitivno sporočilo. NINO je pesem napisal že pred leti, a je v predalu čakala na svoj trenutek: "Ko ti usoda nenadoma vzame osebo, ki je bila vedno del tvojega življenja, je lahko zelo težko. V težkih življenjskih situacijah tolažbo vedno najdem v glasbi in ravno pesem Zadnje upanje, ki je nastala zaradi ene od mojih najtežjih preizkušenj, je moja najbolj osebna pesem".

Režiser, scenarist in producent videospota Marko Maag je zgodbo pesmi prenesel še v video podobo. Glavni vlogi sta odigrala aktualna Miss Universe Ema Jagodič in tekmovalec resničnostnega showa Paradise Hotel Tilen Kos, v videospotu pa se pojavi še nekaj statistov; najmlajša na snemanju sta bila simpatična brat in sestra – 3 letni Tanai in 6 letna Timea. V videospotu se v izvirni modni kreaciji oblikovalca Matica Velerja pojavi še simpatična Nina Golubovič, ki je odlično odigrala precej zahtevne kadre žalosti, razočaranja; naporni so bili predvsem zaradi čevljev z ekstremno visoko peto. Snemanje je trajalo dobrih 16 ur, potekalo pa je kar na treh lokacijah: v Grosupljem, na dvorcu Bokalce v Ljubljani in v Hotelu Actum v Kranju. Čeprav se glasbeniki v zadnjem času vse redkeje odločajo za snemanje videospotov, je Nino mnenja, da si kvalitetna pesem zasluži tudi video-podobo: "Pesmi, ki niso napisane na prvo žogo, kot radi rečemo, so velikokrat preslišane, prezrte. Že ko sem posnel demo verzijo pesmi Zadnje upanje, sem vedel, da je to ena tistih močnih, čustvenih pesmi, ki si zasluži, da jo ljudje ne samo slišijo, ampak tudi vizualno doživijo. Res, da je snemanje spota zelo velik zalogaj, tako finančen kot tudi organizacijski, ampak ker so bili do zdaj vsi trije moji videospoti (Mi amor, Žal mi je, Ti in jaz) zelo dobro sprejeti in zelo dobro gledani oz. klikani na spletu, sem se odločil, da tudi za to pesem posnamem videospot".

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav