download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Pelhan s prvim singlom in videospotom V neznano

Pelhan je nov svež hard rock band na slovenski sceni. Zasedbo sestavljajo izkušeni glasbeniki, ki so delovali in delujejo v skupinah, kot so med drugim: Skalp, Requiem, Lene kosti, Kalamari, Divine Illusion, Forgotten Eden, Prizma, Obroč, ShadowIcon, Slavko Ivančič.

Skupino sestavljajo Aleš Pelhan (vokal in kitara), Matjaž Švagelj (bas kitara), Gregor Volk (kitara), Miha Nedoh (bobni) in Peter Smrdel (klaviature). Zasedba se je zbrala v začetku leta 2012, sprva kot solo projekt Aleša Pelhana, pozneje pa je zaradi odlične kemije med člani prerasla v band.

Kot prvi singel nam predstavljajo skladbo V Neznano, ki bo 14.3.2013 izšla na istoimenskem albumu. Fantje so izid singla podprli tudi z videospotom, ki so ga posneli v družbi ultra lahkih letal svetovno priznanega podjetja Pipistrel v Ajdovščini. Za snemanje in montažo videospota so poskrbeli trije nadobudni študentje fakultete za multimedijo, ki delujejo pod imenom Žerjavisti. Videospot je definitivno poslastica za vse, ki obožujejo dober hard rock in letala podjetja Pipistrel, s katerimi bi z veseljem odleteli v neznano!

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav