download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Perpetuum Jazzile in Dejan Zavec v videu za skladbo Titanium

Perpetuum Jazzile v duhu prihajajočega vokalnega spektakla v ljubljanski Areni Stožice z naslovom The show, 9. in 10. novembra, predstavljajo svoj novi glasbeni videospot s pomenljivim naslovom Titanium.
Veni, vidi, vici - prišel, videl, zmagal. Ko bi le bilo tako preprosto. Ni poraza brez zmage in ni zmage brez poraza. Prav vsi v vsakodnevnem življenju bijemo bitke na poti do svojih ciljev. Nekatere so obrobne in simbolične, druge se razplamtijo v prava bojišča, kjer  težave trmasto vztrajajo za okopi več dni, tednov, mesecev, celo let. Potrebno je mnogo poskusov, nemalo žrtev, a le vztrajnost je zagotovilo, da bodo okopi padli in bomo lahko uživali v sladkih sadovih zmage. Kot nepremagljivi mitološki velikani Titani, smo vsi otroci zemlje in neba, razpeti med obema skrajnostnima. Mnogokrat se z velikimi napori dvigamo pod nebo in treščimo nazaj na zemljo.
 
Vztrajajmo zase, za svoje najbližje, za skupne cilje!
 
V glasbenem spotu Titanium so združili moči z našim velikim šampionom, Dejanom Zavcem, ki je živi dokaz, da je mogoče s trdim delom, voljo, srčnostjo, vztrajnostjo in borbo doseči vse. Avtor aranžmaja je naš sopevec Samo Vovk, vlogo solistke pa je prevzela Katja Kovačič.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav