download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Popsing z videospotom Vprašaj nocoj srce

 

Raay in Marjetka Vovk, oba sicer člana zasedbe Tangels, sta ves čas v stiku z mladimi talenti, z njuno pomočjo sta mnogim odprla vrata v svet glasbe, med njimi tudi pevkama April in Niki Zorjan. Tokrat predstavljata prav poseben projekt, ki združuje mlade upe glasbene delavnice Marjetkinih učencev POPSING, poezijo Ferija Lainščka in praznično-decembrski duh.
V glasbeno-pevskih delavnicah Popsing pevka Marjetka Vovk, sicer dipl. prof. glasbe že lep čas poučuje "pop petje" mlade in nadebudne talente, ki šele začenjajo svojo pot ali pa izobražujejo svoj glas. Med temi talenti sta  tako skupaj z Raayem pred leti odkrila April, znotraj "Popsinga" sta pomagala Lini Kuduzović pri pripravah na Slovenija ima talent, Marjetka Vovk pa je bila tudi eden od "vocal coachev" na Misiji Evrovizija. Znotraj delavnic Popsing se npr. izobaržujeta ter na snemanja pripravljata tako April kot Nika Zorjan ter drugi pevci.
Mladi talentirani pevci pod Marjetkinim okriljem vso leto nastopajo na različnih dobrodelnih prireditvah in pomagajo popestriti program, nabirajo pomembne izkušnje, hkrati pa pomagajo drugim otrokom s svojimi nastopi. Letos sta kot presenečenje svojim učencem in talentiranim pevcem pripravila posebno izkušnjo in jih združila v pravi “Teen Band Aid”. Mladi upi, ki bodo morda čez nekaj let krojili slovensko glasbeno sceno, so dobili možnost "vpogleda" v delovanje "šovbiznisa" in sveta glasbe mimo talent šovov in pevskih tekmovanj. Raayeva skladba na poezijo Ferija Lainščka z naslovom "Vprašaj nocoj srce" je tako zazvenela z mladimi glasovi, ki so doživeli prvo studijsko izkušnjo, prav tako pa so prvič doživeli snemanje videospota, ki ga je režiral Niko Karo.
Raay in Marjetka Vovk, oba sicer člana zasedbe Tangels, sta ves čas v stiku z mladimi talenti, z njuno pomočjo sta mnogim odprla vrata v svet glasbe, med njimi tudi pevkama April in Niki Zorjan. Tokrat predstavljata prav poseben projekt, ki združuje mlade upe glasbene delavnice Marjetkinih učencev Popsing, poezijo Ferija Lainščka in praznično-decembrski duh. 
 
V glasbeno-pevskih delavnicah Popsing pevka Marjetka Vovk, sicer dipl. prof. glasbe že lep čas poučuje pop petje mlade in nadebudne talente, ki šele začenjajo svojo pot ali pa izobražujejo svoj glas. Med temi talenti sta  tako skupaj z Raayem pred leti odkrila April, znotraj Popsinga sta pomagala Lini Kuduzović pri pripravah na Slovenija ima talent, Marjetka Vovk pa je bila tudi eden od "vocal coachev" na Misiji Evrovizija. Znotraj delavnic Popsing se npr. izobaržujeta ter na snemanja pripravljata tako April kot Nika Zorjan ter drugi pevci. 

Mladi talentirani pevci pod Marjetkinim okriljem vso leto nastopajo na različnih dobrodelnih prireditvah in pomagajo popestriti program, nabirajo pomembne izkušnje, hkrati pa pomagajo drugim otrokom s svojimi nastopi. Letos sta kot presenečenje svojim učencem in talentiranim pevcem pripravila posebno izkušnjo in jih združila v pravi Teen Band Aid. Mladi upi, ki bodo morda čez nekaj let krojili slovensko glasbeno sceno, so dobili možnost vpogleda v delovanje "šovbiznisa" in sveta glasbe mimo talent šovov in pevskih tekmovanj.

Raayeva skladba na poezijo Ferija Lainščka z naslovom Vprašaj nocoj srce je tako zazvenela z mladimi glasovi, ki so doživeli prvo studijsko izkušnjo, prav tako pa so prvič doživeli snemanje videospota, ki ga je režiral Niko Karo.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav