download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Videospoti

Flirrt z novim singlom in videospotom Kristina

Skupina Flirrt letos praznuje 20 let od svojega nastanka na 8. februar 1997. Slovenski kulturni praznik pa je postal dan ustanovitve prav zato, ker je bil za takratne še srednješolske Flirrte to edini šole prost dan. Ob svoji 20-letnici vsem, ki so skozi leta spremljali njihovo ustvarjanje, podarjajo novi single »Kristina«. 
Comments ()
Preberite več...

A čutiš to z GoGs-i in Ino Shai

Novomeška glasbena skupina GoGs leto pričenja z novo skladbo in videospotom, ki je prava poezija za oči in ušesa. Skupina zanimivih in drugačnih ustvarjalcev, ki deluje od leta 2012, rada ustvarja žanrsko različne komade, velikokrat začinjene z zunanjimi vokali. Tokrat so združili moči z odlično vokalistko Ino Shai in nastal je komad A čutiš to, ki nam odpira oči, da bi opazili vse tisto, kar imamo pred sabo »v razvitem svetu nerazvitih umov«, a zaslepljeni gledamo stran.
Comments ()
Preberite več...

Skalp predstavljajo video za Hladen tuš

Primorska rock skupina Skalp predstavlja novi single Hladen tuš, ki so ga fantje pospremili tudi z novim videospotom s precej kontroverzno tematiko. Skalp so se postavili v kožo drugačnih in nerazumljenih ter posneli poseben videospot v katerem v ospredje postavijo izkušnjo transvestita. 
Comments ()
Preberite več...
Naroči se na ta RSS

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav