download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Puppetz v videospotu za skladbo Top of the world

Skupina Puppetz s prvim rock 360° tiny planets videospotom na svetu! Indie rock skupina Puppetz se predstavlja z novim singlom Top of the World, za katerega smo posneli tudi spektakularni videospot - pravo video poslastico! 
Ob iskanju ideje za tematiko, ki bi kar najbolje opisovala besedilo skladbe, a hkrati tudi vizualno sovpadala z glasbo, smo člani skupine Puppetz odkrili nekaj videoposnetkov, narejenih v omenjeni tehniki. "Takoj smo vedeli, da je tak način snemanja kot nalašč za naš novi videospot. Glasba je polna pozitivnih tonov in refren prepeva o občutku, kot bi bil na vrhu sveta" je povedal frontman Bojan. "Vedno smo presenečali z inovativnimi videospoti, zato smo tudi tokrat nadaljevati v tem stilu in glede na odzive tudi uspeli. Takšnega videospota za rock skladbo ni naredil še nihče na svetu."
 
Skladba Top of the World je tudi prva skladba v celoti posneta v angleškem jeziku in napoveduje izzid druge studijske plošče skupine Puppetz, ki bo luč sveta ugledala jeseni.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav