download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Radio ZOO predstavljajo video za Protest

Ker lansko leto Bojanu Slikarju ni uspelo naslikati boljših časov, Julianu Asanžu zamenjati spodnjih gat in tašči od Ištvana nardit dovolj pikantnega paprikaša, so ZOOjevci iz protesta sklenili, da vzamejo stvar v svoje kremplje. 
Posneli so novo skladbo, s katerim upajo, da bodo uredili vse zgoraj našteto, poleg tega pa še zakonsko prepovedali istočasni termin predvajanja turških serij in fucbala, znižali ceno piva na 1 EUR (vrček dobiš za domov), uvedli anarhijo kot obliko vladavine in davek na idiotizem, prepovedali menstruacijo, Angelina Jolly.
 
Snemanje skladbe je trajalo skoraj leto in pol. Medtem so fantje s strani aktualnih političnih elit doživeli več poskusov sabotaže kot so na primer živčni zlom, dehidracija, pretrganje avtomobilskega jermena, izpah kolena, prometna nesreča in poroka (vrstni red ni pomemben). Zdolga, fantje se niso predali in nastala je kreatura, lepša od Venere in grša od vinjete.
 
V upanju na čim hitrejši razpad sistema vas lepo pozdravljamo in vam želimo lep preostanek življenja.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav