download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Regina v videospotu Pokliči ljubezen

Ena boljših vokalistk v Sloveniji, ki je pred slabim mesecem dni predstavila novo dinamično uspešnico z naslovom Pokliči ljubezen, je za pesem posnela tudi z videospot z zavidljivo zvezdniško ekipo. V videu so nastopili: Anželina Žoli, Shasha, Kaja, Gašper, Anja, Dejvid Geta, Pit bul, Pero, Moto Rist, Lazar, Regina.
Videospot so snemali v okolici Ljubljane, in sicer so prvi dan snemali vožnjo in zabavo v ljubezenskem kombiju, kot ga je pevka tudi poimenovala, drugi dan pa so snemali pobiranje vseh zabav željnih.
 
"V prvi vrsti gre za sporočilo pesmi. Pokliči ljubezen, naroči poljube, naroči si svojo pravljico… Tukaj ni pravil, pač pa vzdušje, ki ga želiš posredovati, in moram povedati, da je za elektro dance slog značilno ravno to, da se ne omejuje z nekimi pravili. Poleg tega je večina spotov narejena tako, da pripoveduje svojo zgodbo, razen seveda tistih, ki so kolaž nastopov, in ti se dogajajo v klubih ali na plaži," je o novem videospotu povedala Regina.
 
Glavna krivca za nastanek simpatičnega videospota sta Aleksander Kogoj in Vladan Jankovič, nato so za montažo poskrbeli v studiu Ax Production!
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav