download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Rina K v debitantskem videu za skladbo Sexy boy

Pevka Rina K je novo ime na slovenski glasbeni sceni, saj je pravkar posnela svoj prvi videospot za singel Sexy Boy. Je izvajalka, ki sama piše besedila in melodije, za to pesem se je povezala z Željkom Mladenovićem, ki je poskrbel tako za glasbeno podlago kot aranžma. Back vokale sta odpela pevca Rale in Armani, ki ju bolj poznamo po hitu Ove godine.
Moški izvajalci virtualno nagovarjajo poslušalke. A kaj se zgodi, ko se vloge zamenjajo? V videospotu Rina K vsakič ko si nadane slušalke, pobegne v svet sanjarjenja in seksualnih fantazij. Glavno vlogo je odigral plesalec Alan Polović, ki mu med vročimi prizori ni bilo težko odvreči majice in pokaazati svoje atribute, ki mu jih zavida marsikateri moški in po katerih vzdihujejo ženske. V videospotu je izzivanja veliko, a vsak užitek mine, če ne prej, ko zmanjka baterije. 
 
Za vizualni medij je poskrbela ekipa Fame & Flame Pictures. Režiser videospota je Robert Hedzet, direktor fotografije Blaž Gregorič, make-up in styling, pa je naredila Petra Fröhlich.
 
Rina K v kratkem pripravlja novo pesem, natančneje gre za sodelovanje z znanim raperjem, ki se obeta v septembru.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav