download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sara Kobold predstavlja videospot za skladbo Samo morje ve

Sara Kobold je končno udejanila poletne sanje oziroma želje, po nevšečnostih z modrostnim zobom, očesom, bolezni v ekipi, da o vremenski razmerah niti ne govorimo, je videospot za pesem Samo morje ve, ki se že vse poletje vrti in navdušuje, končno na ogled.
Videospot so Sara in ekipa snemali v Piranu, Sari se je pridružil model Dennis Malačič in kljub temu, da nimata igralskih izkušenj, sta svoji vlogi dobro odigrala. Videospot kot režiser podpisuje Prerag Rajčič Perica, za make up je poskrbela Deanna Danger, za frizuro Gusty Jesenko, dve kreaciji, ki jih Sara nosi v spotu pa podpisuje kreatorka Stanka Blatnik.
 
Sara je zelo zadovoljna, kot pravi je že občutek, ko pesem slišiš na radiu nekaj posebnega, ko pa pesem dobi še podobo je pa še lepše. Pesem Samo morje ve je za Saro ustvarila Neisha, saj sta se našli in uspešno sodelujeta že dlje. Poslušalci so pesem tudi dobro sprejeli, uvrstila se je na lestvice slovenskih radijskih postaj, zdaj pa bo končno še na ogled in upamo, da bo vsaj še malo podaljšala poletje. 
 
Sara pa pravi: "Samo morje ve moje majhne skrivnosti in zato se vedno znova in znova vračam k morju, pomirja me in polni z energijo."
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav