download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sarch z videospotom za skladbo Stronger

Sarch z videospotom za skladbo Stronger
Foto: Sara Žigon
Sara Tahirović (Sarč), zmagovalka resničnostnega šova Paradise Hotel, je odločena, da bo za razliko od številnih drugih zmagovalcev resničnostnih šovov pri nas, ostala medijsko "živa", saj ima trdno zastavljene cilje, katerih del, je uresničila prav danes.
Sarč je, dva meseca po najavi, da bo vstopila v glasbene vode, predstavila videospot in s tem tudi skladbo Stonger, ki je delo producenta in avtorja Boruta Šemerla, videospot pa je režiral in posnel Niko Karo z ekipo Karo Media, ki je do sedaj poskrbela za kar nekaj odvevnih videospotov, med drugim tudi za Tino Maze, April in Hannah Mancini.
 
Sarč je videospot premierno napovedala že včeraj v informativni oddaji Danes na Planet TV, je pa Sarč svojo skladbo danes tudi premierno predstavila v živo s kitarsko spremljavo v prostorih Golf Clarus.
 
Sara že nastopa po Sloveniji, nekaj zadnjih nastopov, je izkoristila tudi za to, da je preverila kako skladba deluje v živo in prvi odzivi publike so bili zelo dobri.
 
Plesna skladba z naslovom Stronger, katere avtor je Sarin producent in multiinstrumentalist Borut Šemerl, pa je obenem s predstavitvijo skladbe dobila tudi video podobo. Videospot je ekipa Karo Media snemala kar dva dni, na dveh različnih lokacijah. Prvi večer so snemali v Železniškem muzeju v Ljubljani, drugi pa v prostorih tovarne Titan Kamnik, Sari pa je pri snemanju spota pomagalo 20 statistov, ki jih je izbrala preko prijav na svoji Facebook strani in plesna skupina Bolero, ki jo je vodil Tim Klemenčič. "Precej hladno je bilo, deževalo je, a smo vseeno z dobro voljo snemali naprej. Oba dneva smo začeli popoldan, končali pa proti jutru," je povedala Sara o snemanju spota
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav