download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Shutdown predstavljajo videospot za singel Sexual storm

Shutdown novogoriška old school hard'n'heavy metal rock skupina je izdala nov videospot za pesem Sexual Storm. Pesem napoveduje nov album, ki bo predvidoma izšel v začetku leta 2015. 
Besedilo za pesem je napisal mlad in talentiran pevec skupine Jurij Egzi Čotar, ki je na snemalnih dneh videospota neskončno užival. Glasbo k pesmi pa je prispeval basist Matjaž Winko Winkler. Solaže na kitaro sta prispevala Domen Domo Gorjup ter Domen Junior Lahajnar, ritem bobnov pa je dodal Andrej Pejo Ipavec.
 
Kot se za heavy metal skupino spodobi v videospotu ne manjka lepih deklet in legendarnih avtomobilov, eden takšnih je Cadillac Seville 1985. 
 
Igralska zasedba v videospotu je kar pestra ob glavni igralki Martini Ludvik in igralcu Omarju Naberju, so nastopile tudi Karin Mugerli, Špela Kaluža, Tjaša Banevec, Kim Marušič, Katja Jakuš, Dominika Torkar ter Ana Povšič.
 
Zanimiv videopost, ki je nastal pod režisersko taktirko Jurija Girotto, brata Oriane Girotto, so posneli na večih lokacijah v Ljubljani in slovenski obali. Velik del videospota je bil posnet v sečoveljskih solinah. V igralskih vlogah so se preizkusili tudi člani skupine, vendar pa videospot navduši tudi s kadri vihtenja bobnarskih palic ter odličnega igranja na kitare. "Na snemanju je bilo čudovito! Izkoristili smo redke sončne dni letošnjega poletja in nad videospotom smo navdušeni," je dejal Jurij Egzi Čotar.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav