download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

SitEr v videospotu za singel Nova senzacija

Na slovensko glasbeno sceno prihaja staro ime v novi preobleki. Primož P Ram Siter ali krajše kar SitEr, ki so ga poznavalci slovenskega rocka lahko spoznali kot pevca ter avtorja glasbe in besedil v zasedbi Nevember1, se podaja na solo glasbeno pot in predstavlja prvo pesem z naslovom Nova senzacija.

"V času, ko smo bili z bendom na krajši pavzi, se mi je nabrala kopica idej in moral sem jih dati ven," razlaga SitEr in v šali priznava, da je zanj tovrstno glasbeno ustvarjanje: "Precej novo in zaenkrat senzacionalno luštno!"

Nova senzacija v svojem lahkotnem glasbenem aranžmaju nosi le akustične inštrumente ter po avtorjevih besedah odseva rockersko nabritost in kantavtorsko osebnost.

Za pesem Nova senzacija je SitEr posnel tudi uradni videospot, ki je nastal pod taktirko producenta Tomaža Praunseisa (Jaganath Produkcija). Glavni obraz v videu NI SitEr, ampak šestnajstletna Neja Berger , ki jo lahko spremljamo skozi preobrazbo od navadne, every-day najstnice do slavne starlete v maniri Nove senzacije. Spot je posnet po metodi "stop motion", torej ni video, ampak zaporedje 6400-tih fotografij, brez računalniških animacij! Avtorji pravijo, da je bil prav to za njih največji izziv pri snemanju.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav