download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Skupina Kingston predstavlja himno Mednarodnega dneva sreče Danes je moj dan

Po odmevnem letošnjem Mednarodnem dnevu sreče, ki ga je cel svet praznoval ob poslušanju Pharrellowe uspešnice Happy, je glasbena založba Menart Records, sprejela odločitev, da bo v letu 2015 še bolj odmevno praznovala ta dan. Prvi korak je bil izbrati izvajalca, ki pooseblja veselje in srečo in bo odgovorno nosil himno tega dneva. Ni bilo potrebno dolgo iskati, saj je pri nas le ena takšna skupina , ki najbolj opeva srečo!
To je seveda skupina Kingston, ki že 20 let niza največje slovenske uspešnice, vsako leto ustvari nove radijske uspešnice in zadnja leta sedi na prestolu najbolj žurerske skupine, navsezadnje že dolga leta zabava najbolj kritične žurerje – absolvente in maturante, sedaj pa so naredili še korak dlje!
 
Menart Records vam v sodelovanju s skupino Kingston predstavlja himno Mednarodnega dneva sreče 2015 Danes je moj dan!
Generalna skupščina Združenih narodov je v letu 2011 razglasila 20. marec za Mednarodni dan sreče, saj želijo na ta dan povečati zavedanje o pomenu sreče in blaginje kot univerzalnih ciljev vseh ljudi, ter pomenu njunega upoštevanja tudi v javni politiki držav.
 
Poleg sporočila za prihajajoči Mednarodni dan sreče je skupina z novim singlom in videom nadaljevala zgodbo uspešnice Mi delamo galamo. Tudi tokrat sitnega soseda  igra Matjaž Javšnik, ki je prišel na morje poiskati mir, a ga tudi tu zmoti hrup  iz bližnje jahte, kjer ima skupina zabavo. V zgodbi se le zgodi preobrat, saj se sosed ne odloči klicati mož postave, temveč se veseli druščini pridruži  in na zabavi vztraja vse do konca.
 
Kingstoni so videospot za pesem snemali v Portorožu in v marini v Izoli. Režiser videa je bil tudi tokrat Niko Karo, ki je v kamero ujel tudi zadnjo uspešnico Mi delamo galamo. Scenarij sta poleg režiserja naredila tudi člana skupine Dare Kaurič in Zvone Tomac.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav