download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

SoulGreg artist predstavlja video za singel Lay your body down

V soboto, 13. 9. 2014, ob 20. uri se je v prostorih Založbe Eksena Records zgodila uradna in premierna predstavitev tretjega videospota glasbenika, ki deluje pod okriljem te založbe: SoulGrega Artista. 
SoulGreg Artist: "Kot otrok sem se zaljubil v rock glasbo in jo tudi živel. Ko sem odrastel, sem z istim žarom ustvarjal soul. Tudi tega sem živel. A pri obeh zvrsteh mi je nekaj manjkalo. Pri rockerjih sem vedno pogrešal feeling in nekaj čutnosti, pri soul glasbi pa sem pogrešal tisti power, ki sem ga oboževal pri rocku. Ta notranja naravnanost me je pripeljala do zvoka, ki sem ga v sodelovanju z BigLights Bandom spravil v avdio obliko. Ko spoznavaš sebe, si brezpogojno slediš in si dovoliš biti vse, kar ti narekuje notranji glas – torej, črno in belo, dobro in slabo, veliko in majhno, vzvišeno ali ponižno – takrat v sebi spoznaš svoj rock in svoj soul. Tako je iz mene nastal soul'n'roll."

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav