download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Soundtopia predstavlja videospot za skladbo D.O.K.

Mariborska zasedba Soundtopia se po dobro sprejetem debitantskem singlu Digital woods predstavlja z energično skladbo D.O.K., ki nadalje razširi glasbeni okvir, ki je bil postavljen bendu ob prvencu.
Pesem, kot nalašč za poletne rokerske zabave sicer predstavlja kritiko na totalna uničenja, najsi gre za vojno, naravno katastrofo ali kaj drugega.
 
Samo snemanje fantje opisujejo kot izredno zabavno in razburljivo saj so pod režisersko taktirko Marcela Kukovca dva deževna dneva preživeli v stari razpadajoči sobi, v kateri so morali zadelati vrata in so jih lahko koristili le v zelo nujnem primeru.
 
Pevec Simon: "Na trenutke nas je bilo precej strah, saj nam je grozilo, da se bo zaradi našega igranja nad nami podrl leseni strop, vendar je na srečo zdržal." Soundtopia v pozni jeseni načrtuje začetek priprav na snemanje plošče, ki bo vsekakor pritegnila številne glasbene sladokusce.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav