download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sweetsology predstavlja svoj prvi videospot za skladbo This time

Po dveh izdanih singlih You ter This time, za slednjega glasbeni dvojec Sweetsology predstavlja svoj prvi videospot. Producent Borut Šemerl ter pevka Kaja Židanek sedaj že kar lep čas delujeta tako na slovenski kot tudi na tuji glasbeni sceni. 
Poletni dnevi so za Sweetsology bili prej vse drugo kot čas oddiha, saj sta Borut in Kaja pridno koncertirala, pripravljala nov material za ploščo ter posnela svoj prvi videospot, katerega vam predstavljamo danes.
 
Videospot govori o novem poglavju zivljenja punce, katera se je osvobodila ljubezenskih okov in spremenila svoj svet v pozitivo. Zgodbo sta prispevala Borut in Kaja sama, za snemanje in montažo je poskrbela produkcijska ekipa založbe Inovativa MMR ter asistent Jure Milavec. Za makeup Kaje je poskrbela Alenka Govekar, za katero velja omeniti, da je ena izmed redkih pravih Makeup artistov pri nas. Snemanje je potekalo na dveh lokacijah, v Postojni ter v Lazah pri Logatcu.
 
Načrti za prihodnost so jasni, plošča ter še več nastopov, saj sta se Kaji in Borutu pridružila še mlada glasbenika Mark Jurkovič ter Jure Maček, s katerima že pripravljajo material za nastope.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav