download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tanja Žagar v videospotu za skladbo Bila je jesen

Tanja Žagar nam predstavlja svoj novi videospot za pesem Bila je jesen, ki je kot nalašč za prihajajoče praznične dni. Pesem v prijetnem country ritmu namreč govori o hrepenenju, želji, da bi par skupaj ostal večno, pa žal to ni mogoče. 
Je spomin na vse prelepe trenutke in zadnje srečanje. Tako besedilo kot tudi glasbo za pesem je Tanja napisala sama, zato smo jo povprašali, če se tudi sama najde v pesmi. "Pesem ni izključno namenjena le ljubezenskim parom, ampak ponazarja vse pristne medsebojne odnose, ki jih imamo z ljudmi, ki so nam blizu. Sporočilo je zelo jasno…nikoli ne čakaj na jutri, ampak jim že danes in vsak dan povej, da jih imaš rad in ti veliko pomenijo…jutri morda nikoli ne pride. Ostanejo spomini, hrepenenja, želje,…nazaj pa časa žal ne moremo več zavrteti. Vzemimo si čas za druženje, pogovore, objeme in poljube. Življenje je prelepo, da bi ga zamudili. Sicer pa je jesen meni zelo ljub letni čas, saj se v njej prepletajo moje najljubše barve. Nekaj te jesenske čarobnosti smo vam skušali prikazati tudi v novem videospotu."

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav