download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tekochee Kru predstavlja video za skladbo Se vozim

Mariborska rap formacija Tekochee Kru, ki jo sestavlja 6 članov: Marko Kocjan -Emkej, Andrej Janžekovič  - Mito, Darij Krajnc  -  Sniki,  Tine Lugarič  - Luga,  Staš Vrabl  - Stash  in Andrija Šulić  - Šuljo, se že desetletje na vsakem odru pojavljajo s svežo gajbo delirijskih kitic, zmešanih z božjastnimi produkcijami, ki se bodo avgusta 2014 pojavile tudi na novem studijskem albumu Sabljasti tiger, ki bo prvo skupno nadaljevanje vsem rap sladokuscem poznanega albuma Adijo stari, kaki scenarij. V obdobju spečnosti Sabljastega tigra so posamezni Tekochee člani Emkej, Mito in Šuljo izdali kar pet solo albumov. 
Za prvi singel s prihajajočega albuma so Tekochee Kru posneli tudi komičen videospot  z naslovom Se vozim. Besedilo so napisali Darij Krajnc - Sniki, Andrej Janžekovič – Mito in Andrija Šulić - Šuljo, ki je pesem tudi uglasbil.  Pesem je parodija na slovensko internetno stran, kjer posamezniki ponujajo  prevoze v različne kraje po Sloveniji. V videospotu si lahko ogledate: Kakšna je lahko pot, ko avto napolnijo bizarni liki, ki se med seboj ne poznajo? Kaj se zgodi, ko Batman po prekrokani noči sredi ceste pozabi odklenjen Batmobil? Kakšen je ulov perverzneža, ki mu misli okupirajo študentke v iskanju prevozov in denarja? 
 
Videospot je delo video produkcije Fame & Flame Pictures, ki so ponovno presenetili s svojim kreativnim pristopom k izdelavi videospotov. Pod videospot se podpisujejo režiser Robert Hedzet, direktor fotografije Blaž Gregorič, montažer Mitja Mitruševski za čudovite posnetke iz zraka sta poskrbela Aleš Bajc in Petra Pogorelc, za masko pa Petra Fröhlich. Poleg številne igralske zasedbe se v videospotu pojavita tudi Iris Avdić, sestra Denisa Avdića, ter Dino Hajderović, ki ga kot igralca poznamo že iz filma Čefurji raus.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav