download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Sticky Licks z novim videospotom za Imel te bom rad

Videospot skupine The Sticky Licks za skladbo Imel te bom rad je bil posnet v dveh decembrskih dneh v Ravnah na Koroškem in Slovenj Gradcu. Skupna masa čelade, ki jo je nosil glavni igralec je bila štiri kilograme.

V spotu poleg pevca skupine Maria Pešića nastopijo še Ema Vladislavić, Sara Nuša Golob Grabner, Tina Gratej, Maša Flogie in Jure Karpač. Scenarij in režija je delo Toma Novosela. Za kamero je skrbel Miha Kolar.

Zgodba: V videospotu spremljamo zgodbo moškega, kateri je nadvse priljubljen pri nežnejšem spolu. To s pridom izkorišča, menja ženske hitreje kot večina lahko zamenja spodnje perilo, na kar vidi, da mu takšen način življenja več ne ustreza. Noče več biti "osvajalec« ampak si želi mirnega in ustaljenega življenja s stalno partnerico. Poskuša popraviti nepopravljivo, zato se odloči obiskati večino svojih bivših avantur, ter jih prepričuje za novo priložnost. A ko je žensko srce strto srce, jeza in žalost prideta na plan. Ne pretirano razočaran najde uteho v prijateljih.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav