download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

T.M.S. Crew predstavljajo nov videospot za singel Naumi

T.M.S. Crew predstavljajo nov videospot za singel Naumi
Foto: David Bole
Gorenjski kolektiv, ki sliši na ime T.M.S. Crew, predstavlja novo skladbo 'Naumi' iz prvenca 'Kdo miži?'. Zanjo so že posneli tudi videospot.
T.M.S. Crew z novo skladbo in spotom nadaljujejo v svojem družbeno-kritičnem stilu. Skladba Naumi opisuje naš svet skozi namišljene oči. Ljudje smo apatični na aktualno dogajanje, ne razmišljamo več kritično, ne preverjamo informaciji, ki jih dobimo, dobesedno »kupimo« vse kar nam ponudijo. Nasedanje medijem in politikom je odvisno od vsakega posameznika, ki »naumi« kaj res je! Družba brez pravega navdiha. Mlatenje prazne slame iz oči do ušes gre, obremenjevanje z nepomembnimi stvarmi nam krade čas za kakovosten trenutek, ki se lahko zgodi že v času enega diha.
 
Sreča je v majhnih stvareh! T.M.S. Crew nam dajejo vedeti, da svobodo nosimo v sebi in da moramo skozi dnevno sito spustiti informacije, ki nas ohranjajo in delajo zveste samemu sebi.
 
Za skladbo Naumi so T.M.S. Crew posneli tudi videospot v sodelovanju z ekipo Slabescene. Za režijo videa je poskrbel David Bole.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav