download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

T.M.S. Crew z videospotom za skladbo Moj krog

Slikanje prihodnosti je početje, ki je zaneslo že vsakega izmed nas. Sprehod skozi popolno življenje, ki si ga bomo  omogočili – sanjarjenje, ki je daleč  od realnega sveta. Ljudje dostikrat zamižimo, ko nam  nekaj ne ustreza ali ko se bojimo, pogled obrnemo v tla in kriki iz sosednjega stanovanja izginejo. Nosimo svoje zgodbe in jih s silo tlačimo tako globoko v sebe, kakor smo  sposobni na obraz narisati nasmeh, ki  pravi: "ne, ne vse je fino". Vsi tako živimo.
Potujemo, padamo in  se vzpenjamo, najboljše pa je če ostanemo zvesti sami sebi in se borimo za življenje in lastne cilje. Ljudje smo socialna bitja in si želimo bližine, ko se dotaknemo dna je lep občutek če se lahko zanesemo na naš krog. Prva je družina, če pa otrok tega nima, ulica postane mesto za uteho, šli so že mnogi čez to, veliko jih še bo. Pravijo čas je denar, denar sveta vladar, pa povejte mi katera ljubezen je iskrena, katera prijateljstva so trdna, tista ki  so  z  evri podkrepljena?

Ljudi družijo iste sanje, isti cilji, podobne zgodbe, tako kot to počne T.M.S. crew, krog glasbenikov, ki ustvarja za dušo, najde inspiracijo v vsakdanjem življenju, ne zatiskajo si oči, o problemih govorijo. Dragi moji, lahko pokrijete si ušesa in zatisnete oči, a prej kot slej vas življenje doleti!

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav